Mitt dagliga piller intag





Kefexin mot halsen och febern.
Mjölksyrabakteriepreparat för att jag inte ska få sjukt i magen då jag äter antibiotika.
P-piller.
Värktablett mot min konstanta huvudvärk.




Helgen :)

Fredagen den 28.8 drog Tina och jag till krogen . :) Betalade in oss till Ollis, tog en sväng ut för att söka mat med Mikaela å co. Sedan drog Tina å jag till Fontana. :D Mycket mera folk än vad det var på Ollis . :) Dansade å träffade folk hela halva natten lång. :)



Lördagen vaknade jag av att klockan ringde halv 9 .. Skulle ha farit på en prepkurs i finska å engelska till skolan ti klockan 9 .
Eftersom att jag hade sovt 2 timmar så var min första tanke " Hah ! Aldrig i livet ! ", då klockan ringde . Så nej det blev ingen prepkurs för mej .
Istället vaknade jag någon timme senare och började göra mig färdig för kvällen. :)
Jag och mina töser drog till en villa - där vi spenderade ett heelt gaalet dygn tillsammans me boysen .








Söndagen var det bara att åka hem, duschade och sedan åkte jag till Jeppis . :)
Kom hem mitt i natten och var aldeeeles för trött för att göra några läxor.


Black Eyed Peas - Boom boom pow




Ja bara måste visa er :

Jag har äntligen fått upp mina ramar ! :D
Fåår se hur länge det tar innan jag har fått in några foton i dem.













Vecka 35

På måndagen återvände jag till skolan - för att upptäcka att jag inte förstår ett dugg av matte.. Great .
Ringde även till Strampen för att boka för ABI ti skolavslutningen.
Hade ju bokat till fel vecka . Vi slutar i år den 5 juni . Så de blev att ringa och boka om .
Att sluta så sent som den 5 juni tror jag inte att jag har varit med om på ett bra tag.

På tisdagen åkte jag till Jeppis efter skolan. Vi kållade en ganska så rå och grym film . Nästan så att jag har mardrömmar av filmen.
På vägen hem hade jag med mig en vacker blombukett. :D





På onsdagen var jag, två andra töser å Pontus å spelade minigolf . :) Länge sedan jag hade hållit i en minigolf klubba .




Torsdag 27.8
Precis för en vecka sedan blev jag sjuk . Som tur är så är jag inte det längre. Iaf. så märkär jag inget av det . :) Antibiotikan hjälper och på söndagen får man se om jag behöver mera eller inte .
Började 12.10 och slutade 14.10 . Torsdagar är mina favorit dagar. :D

Fredagen och helgen planeras för fullt. :) Antagligen blir det krogen på fredag och lördag villa. Eller så blir de villa fredag - söndag. Får se vad som händer. :)

Ingen svininfluensa ?

Har varit på HVC hela förmiddagen . De har tagit en massa prover . Enda proverna visade var att mitt crp var förhöjt - vilket tyder på en infektion.. Men de på HVC hade ingen som helst aning om vad jag hade för något fel. Bara att jag hade så sjuk hals så jag inte kunde svälja , och att jag har hög feber .
Men jag fick till slut antibiotika som jag ska ta morgon och kväll. Får hoppas att det hjälper nu bara .

Har kållar Ice Age 3 idag som jag fick låna av Tina. :)




Svininfluensa ??

Natten till torsdagen vaknade jag då mamma kom hem. Jag hade jätte sjukt i halsen och hade haft det hela dagen också.
Provade feber vid 2 tiden och då visade termometern 37.4 . Stegring tänkte jag.
Två timmar senare hade det stigigt till 38.7 . Väckte mamma och tog in en tablett. Tabletterna brukar börja värka, men först en timme efter att jag tagit tabletten så somnade jag. Provade feber vid halv 5 , då visade det 39.4.. De bara steg och steg fast jag tagit piller.
Sov 2 ½ timme, och då jag vaknade hade jag 36.7 och jag kände mig riktigt bra och var redo att gå till skolan.
Åkte en sväng via hvc för att testa om jag har angina då jag har sååå sjukt i halsen. Då jag kom hem tillbaka märkte jag att febern började komma. Dden steg och steg - fast mina tappra försök att svälja tabletter efter tabletter. Men inget hjälper.
Hela torsdagen gick jag med 38 graders feber fast jag var fullproppad av värkmediciner. Nu har även högra handen börjat värka och jag fryser och svettas om vartannat. Men värst av allt är nog min sjuka hals och då febern mittiallt stiger till 39 ++++, och sedan efter någon timme är 37 igen..
Hoppas bara de inte är svininfluensa.





Uppdatering

Hela Juli arbetade jag på Tallmo - ålderdomshem. Där gick jag ut me patienterna så att de skulle få lite frisk luft. Just p.g.a. mitt arbete så blev jag ganska så sjuk. Jag har redn från förr inte så bra imunförsvar eftersom jag så ofta är sjuk, och just dehär veckorna i Juli blåste det ganska mycket - fast solen var framme. Sjuk blev jag iaf. och jag har nu varit sjuk i exakt 1 månad !

Den 18 juli for jag och Tina med några boys till Vasa. Egentligen var det RockPerry pågång , men krogen låt nog mera lockande. :) Träffade även mitt ex som jag inte sett enda sedan vi bröt upp. De möötet to ganska hårt på mina krafter.  Dagen efter fick ja dessutom veta att han fortfarand var kär i mej. Den här helgen bara söööög !

Helgen efter RockPerry var det dags för JeppisDagan ! :D
De brukar vara kul . Problemet var vel bara att min trååkiga kaar inte ville fara ut med mej .. Å jag förstår inte poängen med att sitta hemma och dricka och sedan gå å sova.. Så jag gick direkt och lade mej - vilket gjorde honom ledsen.. Åså var det igång igen..

Hela vecka 31 var mamma, hennes kar och systeryster Malin och lilla Dolce ute med husvagnen. Jag  var hemma eftersom jag hade mitt arbete på Tallmo att sköta , och sedan arbetade jag även med att städa dagis .

Helgen därpå begav sig Tina och jag till Vasa - Fontana. :)
Kvällen blev lång och råddig. Kom hem 6 på morgonen. Sov 1 timme sedan ringde telefonen och jag ble tvungen att köra till Vas aför att släppa in yyrpellet själv, efter att han lämnat sina lägenhetsnycklar till mej och själv gått ut för att söka efter telefonen . hmm . Jaa int har all e på klaart int . :P

På lördagen blev de Åminne - Skumdisco. Jätte kul kväll ! :D

Söndagen blev de bio - nya Harry Potter filmen . Inte lika bra som man hade trott att den skulle vara .


I augusti blev de bara ännu mera jobb . 
Från måndagen till onsdagen ( 3-5.8) var jag hjälpledare vid Kyrkstrand på ett konstläger. :)

Torsdagen (6.8) blev det Konstens natt i Vasa . Besökte krogen och där träffade jag min kusin . Blev ett antal shottar med honom och 4 på morgonen var ja hemma. :)

Fredagen (7.8) e Grillfest i Jeppis. :)

Lördagen(8.8) fick ja äntligen ut kaarin min på krogen . :) Träffa en jätte söt tös där, å vi dansade hela natten lång . :)

Torsdagen den 13onde började skolan. Hade bara en timme , så skulle ha slutat 10 . Men hjälpte 1orna att fylla i boklistorna . :)

RSS 2.0