3 timmars sömn

Inatt blev det bara 3 timmars sömn för min del . .
Hade tänkt ( Enbart en TANKE ! :P ) att jag skulle gå och lägga mej efter att ha tittat på Tila Tequila . . ;) Men det blev inte riktigt så . S. ringde och det blev 4 timmars snack där . (A)
Så idag i skolan hade jag lite problem med att hållas vaken .. Eller till först var jag helt pigg nog . .Gick på högvarv ända tills slutat av timmarna . Å nu skulle jag behöva läsa på kemi prov ! :O Fattar noll ! :O De e riktigt hemskt . .Förstår absolut ingentiing av vad vi har gjort denhär kursen ..  Blääääää ! :O

Efter skolan bär det av till Tammerfors ! :D Till HÖSTDAGARNA! :DDet ska bli så kul . Om Tina tar med sin dator kan jag säkert blogga lite där också . Annoars är det nog ganska tyst ifrån mej ända tills söndag ! ;) Då kom de å komma en heel radi ramsa om allt som har hänt . ;)

Mamma kommer förresten hem nu från Sverige ikväll ! :D Hoppas hon har med sej någonting gott som jag kan smaska på medan jag pinar mej igenom kemi boken .

Men nu gott folk måste jag läsa på lite kemi .. Hur jag ska orka hålla mej vaken är en annan sak .. ♥

Ledig kväll

Ännu en kväll har jag fått att gå .. Utan att ha gjort någonting vettigt ! :O Har kemi prov och engelska prov jag skulle ha läst på . . Men de e ju så skönt då man int har nå läxor till följande dag , så man gör ingenting .. Nåjaa , imorgon ! KANSKE ! Ja ska försöka börja läsa på prov då .. Har kemi på fredag och engelska har jag inte ännu bestämt när jag ska ta.

För övrigt så längtar jag till HÖSTDAGARNA i Tammerfors ! :D Åjj det ska bli så kul ! :D
Jag läste att det är 1010 stycken anmälda ! :D Ungefär 180 personer mera än vad det var förra året . Jeij ! ;)

Hoppas på snö nu bara . Första snön kom förresten tå vi just hade kommit ti Höstdagarna och var påväg på hjälpledarlekar . :) Så får se om det inträffar i år igen . :)

Imorgon e de sovmogon . :D Behövs ! Börjar först 11.45 , men innan det ska jag ha skrivit en finsk uppsats ( önska mej lycka till ! :D ) och läst en finsk läsförståelse ! Snälla nån ! Lär mej finska ! :O Vet inte hur många år jag ska behöva läsa det här *piip* språket innan man börjar förstå någonting av det ! BLÄÄÄ !

Nee om man sku ta å fara å tota nu . Nati nati . :) ♥

Katy Perry - Hot n Cold


Älskade vän

            

Denhär dagen började med att mamma meddelade att våran älskade Julle inte längre lever. . Miss you honey !

Som om inte de räckte. . Min ena fadder i Sverige har en längre tid varit sjuk i cancer. Bliv bättre för att sedan bli sämre igen. . Just nu var det väl inte så bra med henne. . Mamma har åkt till Sverige och ska träffa henne och min andra fadder. Skulle också ha velat åka med , men har skolan och en massa prov jag måste ta hand om ..
Min andra fadder som mamma ska träffa meddelande att hon också har haft cancer , bröstcancer. . Så nu har de opererat bort båda brösten på henne. Så man får ju hoppas att det lämnar så nu så det inte blir något mera av det.
Men det slutar inte där . . Min barndomsväns mamma, från Sverige, har legat på sjukhuset för en massa fel som hon har haft .. Bland annat hade hon tappat synen.. Vilket nu har visat sej vara hjärnhinneinflamation. . De vet inte varifrån eller när det har kommit , men någon fästing har hon inte haft.. Vet inte riktigt vad de ska göra med henne nu . Men frisk har hon inte blivit. . ♥
Ta hand om er ♥

Rihanna - Rehab



Rihannas singel heter Rehab . ♥

Ursäkta mej alla Johan Palm fans...

Kållade Idol ikväll . :D Å ikväll var det ABBA tema ! :D Jeeeeeeij ! Linda bara ÄLSKAR ABBA ! :D
Men . Så har vi ju då våran kära Johan Palm . . Ja förstår inte vad han gör där . :O För mej känns det som att han bara går vidare för att en massa fjortis flickor röstar hejvilt på honom , inte för att han skulle vara så speciellt bra . .
Kvällens framträdande var ju något av det värsta jag hört . . Det började riktigt bra . Man hörde ju till och med att han sjöng . Sedan for det helt åt pipan . . Istället för att sjunga skrek (?) han ju .. Som de i jurryn påstod är han i målbrotten .. Visst visst , de kan väl vara så . Men tror nog ändå han själv ville " skrika ". . Nee ja hoppas bara han åker ut nu så de som kan sjunga har en chans .  ♥

 
                  

Här är den ..

Videon på Britney Spears nya singel Womanizer . ♥



           

Bilder

Nu har jag fått in bilderna . Så här kommer bilder av Fiffii . :)


           


                    

Natten är lång

Fredag natt och jag kan inte sova . . Klockan närmar sig 2 .

Har tillbringat höstlovet vid pappa. Har lekt med Tinka, Aliina och Anton. Skött hunden. Hon e så söt så jag skulle kunna äta upp henne . Ska lägg upp några foton sedan så snabbt jag får in dem på min egen dator .
Seija tog just med sig barnen och deras mamma , även hunden åkte med , till Lappo . Så nu är det bara pappa och jag här . SKÖÖÖÖNT ! :D Har blivit väckt nu 7 på morgonen, två morgnar i rad, för att barnen inte förstår att vara tysta ! OCH för att deras mamma tycker det är så sött när de skriker och har ljud ! GAAAAH !

Kvällen tillbringade jag framför Tv:n . Kollade Idol och sedan blev det filmen Wedding Crashers. :) ♥

Leka leka leka

Onsdag :

Igår hade vi ledigt från skolan . Vi hade ledigt eftersom det var meningen att vi skulle ha dagsverk.
Jag gjorde inte så mycket, förutom att jag satt här vid datorn och gjorde ingenting . . :D Tog sedan eftermiddags bussen till Vasa där pappa hämtade mej .
Har fixat det trådlösa internet åt pappnes . Som om pappa inte skulle hålla åpåå med datorer mera än vad jag gör .. :P Nåjaa , det behövdes seekärt bara en annans funderingar för att lösa problemet . :)
22 tiiden kom Anna-Riika med barnen från Helsingfors .

Torsdagen :

Höstlov idag då . :)
Blev väckt av Tinka alldeeeles föör tidigt ! Hallo flicka lilla ! 7 på morgonen ska man sova ! Gaah ! Undrar om hon har någonting annat i huvudet än " Tuu leikkimään ! :D " .... Vem orkar leka 24/7. .
Nåjaa. Haar sedan skött Fiffii ( som hunden började heta. Vet inte varifrån de har tagit namnet , men meen .. )
Hon e så sööt . :D Som en liten bäbis ! :)
Nå nu blir det väl att fara och leka med Tinka , Anton och Anliina .



Teaterna som jag var och såg i tisdagst hette förresten " Världens bästa böcker " . Den var faktist rätt så bra . :)

Rosa Bandet

                                   

Bilder :)

Malin och jag var vid pappa förra helgen och tog lite foton . :)


                       



                        



                         



                         



                         



                         



                     



                    

Måndaaaaag !

Blää för måndagar !
Hade matteförhör idag igen . Hah ! Vilket skämt dehär förhören börjar bli ! :D Nå jaa , jag var inte ända som tyckte det var svårt . Fast undrar hur man sku känna sig om man sko testa på kortmatten . >< Nee långmatte e noo braa . Bara 9 kurser kvar nu . :) Bara å bara ...

Annars ikväll så har jag varit på BoxFit . Låter ju ganska simpelt att hoppa åpåå i 1 timme och slå i luften . . Men skenet bedrar ! E heelt slut efteråt .. Nå i alla fall. så ikv'll fick vi besök . . Skolans idrottselever stormade in mitt under boxandet .. Nee då skulle de spela basket ... EEHM ! Ursäkta ! Vi hade ju jomppa där och de skulle inte ha kunnat tänka sej att vänta i 15 minuter till !?! Vi fick lejdon å fåor heejm . .

Tisdagarna brukar vara lika jobbiga som måndagarna . Men imorgon blir det lite annat program . Wasa svenska teater kommer till skolan och vi ska titta på deras teater om ' bra bröcket ' . . Eller .. Nee .. Den hett nå med böcket iaf. (A)  Minne e bra men på tok för kort !
Så imogon blir det bara 4 ½ timmes skoldag . :P

Grattis Malin

Idag blev lillon heela 15 år gammal . :D


                         ♥

           ( Julbild för 4 år sedan  )

Hercules - I won´t say I´m in love (Swedish)

                      ♥

Veckan som gått

Fredag ! :D Tycker att veckorna bara börjar gå långsammare och långsammare. . Fast håller man ut den här perioden så blir det lättare sedan då igen .

Måndagen och tisdagen var lika tråkiga som alltid . Alla sitter och tittar på klockan och väntar att det ska ringa ut , för att sedan få gå på nästa lektion och åter titta på klockan . .
Onsdagen däremot så börjar jag ju kvart före 12 . :D Fast annars är det nog inget kul med den dagen heller .
I torsdast hade jag körövning . Under övningen kom vi fram till att vi har två stycken i kören som låter som överreligiösa pensionärer . . Om jag bara skulle ha haft silvertejpet med mej skulle jag ha tejpat igen munnarna för dem !
På Kemi timmen hade Sara föreläsning för Tina och mej om ' atom kärlek ' . :D

" Då två atomer tycker jätte jätte mycket om varandra .. Men båda atomerna saknar en egenskap som de vill ha. Så då bestämmer de sig för att : Aaaah ! Vi kan dela ! Så då slår de sej samman och delar på elektroner. Sedan gifter de sej och vill inte längre heta atomer , så de byter namn till molekyler . "

Efter våran mycket intressanta kemi timme hade jag volleyboll träning . Lika roligt som alltid . :)

Och nu är det då fredag igen. Skönt skönt . Några släktingar är påväg hit på kaffe för att Malin fyller år imorgon .  ♥


Bloggkoll

            

Britney Spears - Womanizer



Britney Spears nya album Circus bode släppas någongång runt hennes födelsedag i december.
Låten Womanizer ingår i hennes nya album .

Är ganska glad för Britney nu när det trots allt går bra för henne. Det känns som att hon verkligen fötjänar detta . ♥

Häljiin . :)

Fredagen :
Började först klockan 11.45 . Skönt med sovmorgon . :)
Hade finska , kemi och engelska idag . Fast vi hade ingen lärare på kemi timmen . Liite vattenkrig blev det däär ett tag .
Då jag kom hem tyckt ja att ja sko färga håret . Så nu är det ännu ljuuusare . ;)
Drog sedan på tjejträff till församlingshemmet . Kollade lite film innan jag måste draa hem .
Åkte till Vasa å träffade söttot . :)
Tittade Sex and the City . Igen . Men de e ju bara fööööööör bra . :D

Lördagen :
Vaknade upp i staan i en lägenhet alldeles för mej själv . Pappa och Malin var påväg till stan , så for med dem och handlade lite presenter till Malin . Åt god och mycket mat . :)
Ikväll händer det nog inte så mycket . Ska väl kolla lite Tv å sånt . ♥

Sovmorgon

Började skolan idag först klockan 14 ! :D
Alla ( förutom de som skolkade .. 8) ) så for till sportplan och såg på / serverade / sjöng / sprang. Vi hade ett såkallat Maraton-jippo . Flera olika lag där varje person skulle springa 1 km var . Lagen försökte slå världsrekordet i maraton . Vet inte ännu riktigt om något lag lyckades , men får väl höra de imorgon i skolan . Men lagen från min skola har i alla fall förr något år lyckats slå världsrekordet . ;)

Kom hem först lite före 21 . . Så nu ska jag väl börja med mina läxor ..

Köpte förresten idag nya kläder från skolan . :D Men kläderna är märkta med Vörå Idrottsgymnasiets tryck  , så nu tror väl alla att man går i idrottsgymnasiet . . Men meen , de kan inte hjälpas . Bra träningskläder e de iaf. :)   ♥


RSS 2.0