16 and pregnant



Så bra ! :D


Tung dag på jobbet

Vaknade vid 4 tiden på morgonen .
Just på grund av det så hade jag huvudvärk hela dagen .
Jag gick och lade mig vid 23 tiden och klev upp hallv 8 .. Men ändå var jag jätte trött.

Då jag kom till jobbet så hade de möte. Tänkte just och just somna . (A) Jag var så trött så jag orkade bara inte ens höra på vad mötet handlade om . Men jag förstod så mycket som att det var om några flygplan som flög utan moter . :P

Skulle ha slutat 15.30. . Men klockan blev hela 16.30 innan jag kom mej iväg hem .
Så imorgon får jag sluta 14 bara för att jag jobbade en timme över idag. :D
Problemet är bara att mamma är färdig från stan vid 15 tiden . Så vad gör jag då i 1 timme .. Jobbar över ??

Väl hemma vid pappas hade Tinkka, Aliina och Anton mycket mycket ljud ! Great.
De for sedan till bibban för att låna några filmer. Åjj så tyst och skönt det blev mitt i allt här. :D
Fiffii slängde sig ner på golvet och låg och njöt av tystnaden . ;)

Andra veckan påbörjad

Andra och sista veckan på Wärtsilä är påbörjad .
Det ska bli skönt att slippa alla papper och mappar som man blir helt yr av.

måndagen tog jag pappas bil till arbetet .
Måndags kvällen drog jag och Mikaela till en strand här i närheten . ;) Satt där med urbefolkningen . :P För att sedan åka till Kvevlax och kålla in allas våran kära kassatant. :D


Tisdagen var det Wärtsilä arbete igen . Försov mig . Vaknade en halvtimme efter att jag skulle ha börjat arbetet. Men men . Kom klockan 10 ti arbetet, så de blev att sluta halv 5. Dagen gick väl smärtfritt .
Efter jobbet for jag med Seija och förde hennes bil för lite reparation .


Onsdagen blev det Wärtsilä igen. Idag skulle pappa till arbetet också.
Jag var lite snabb idag så jag var färdig redan klockan 14 .. Satt och såg dum ut tills klockan var 15. Då tog jag bilen och åkte hem.
Väl hemma damsög jag nedre våningen och diskade. Just då jag var färdig kom Anna-Riikka me barnen hit.
Pappa tog taxi hem. Samtidigt som Anna-Riikka och pappa kom på gården så kom även en som skulle kålla på några motorcykeldelar. :P
Mycket folk på gåården. ;)

Helgen

På fredagen drog jag då till Jeppis . Stannade där ända till söndagen .

Lördagen såg det innifrån ut som att det var fint och vart väder . Direkt så jag kom ut märkte jag hur kallt det var där ute.. 10 plus grader bara .


Söndagen åkte jag hem . Då jag kom hem var det bara att fara till dagis och arbeta.

Söndagen var sista dagen för att rösta i EU-Parlamentsvalet. Jag hade tänkt rösta, men jag var så länge i arbetet så jag hann inte..

Senare på kvällen kom pappa efter mej . Jag fick då köra hans bil hit till Petsmo . :) Ganska svårt då sätet inte går att föra tillräckligt långt fram som jag vill ha det. . Så jag når just och just till kopplingen .. Annars går det bra ! :D Men är lättare än mammas bil då det gäller kopplingen . Med mammas bil brumamr det så då jag ska starta . Men inte med pappas .

Jobb jobb och åter jobb

Tisdagen blev det Wärtsilä, igen . Väl hemma var jag jätte trött . Somnar bara jag lägger mig ner någonstans.


Onsdagen följde Malin och hennes två kompisar med till Vasa för att shoppa. Hämtade upp dem efter jobbet.
Fint väder var det - så gissade att poliserna skulle vara ute och fittas med samhället.. Och mycket rikigt . Som tur var så höll jag hastigheterna mycket mycket bättre på vägen hem än på vägen till Vasa  .(A)

Efter att ha arbetar en hel dag vid Wärtsilä så blev det bara att fara till dagis och arbeta lite där i 2 timmar . Väl hemma skulla jag ha kunna somna direkt innanför dörren. .


Torsdag - mera jobb vid Wärtsilä. Tillbaka i Vörå blir det ännu mera jobb . Två jobb på en dag är ganska tungt . Men alla älskar vi pengar . Och att betala skatt . Great..


Fredagen skulle jag ha haft tent i psykologi 4 .
Men meen .. De var såååå mycket att läsa . Och jag var aldeles för skotrött för att ens försöka . Nåjaa , ja försökte iaf. me ett uppgift papper som skulle vara inlämnat vid provet. . Men då jag vaknade på morgonen satt jag nog bara och funderade va faaa'an jag skulle göra med provet. TIll sist sket jag i det och drog till jobbet istället.

På fredagskvällen drog jag till Jeppis.

Sommarlov ?

Inget sommarlov för mej inte !
Började jobba på Wärtsilä idag .
Gick runt och tittade lite innan vi gick till de platser vi skulle arbeta vid. Jag hamnade vid teknologi sidan .
Ja har inte riktigt förstått vad det är de gör då de jobbar .. Men meen .. Har klurat ut att de sitter och funderar ur om man skulole kunna göra på något anna sätt för att det ska bli bättre - någon maskinkonstruktion.

Ska köra mammas bilen fram och tillbaka denhär veckan . Nästa vecka däremot bor jag hos pappa - så de blir lite kortare väg.

Efter arbetet skulle jag hämra mitt körkort. Var inte helt säker på om ja visste var besiktningsstationen låg. Så pappa följde med mej dit.
Fick mitt körkort - jaa inte vill man ju gå å visa sitt snygga passfoto åt nå många inte . :P

Dagen efter Dagen-D ! :D

Hatar söndagar ! :D

Kom hem 5 på morgonen . Ändå var jag uppe med tuppen . :)

Var alldeles för trött för att fara och arbeta . Så skickade Malin istället . :)

Jag for till Jeppis där vi solade . De va såå fiint väder . :D
Körde hem på kvällen och var ganska så trött. Nästan så jag tyckte det skulle vara skönt att sova samtidigt jag körde . :P

Väl hemma var det bara sängen som gällde .

Skolavslutning !

30 maj 2009 ! :D
Äntligen kom dagen vi allihopa väntat på. :)

Sklavslutningen kom lite snabbt på så jag hade inte hunnit tänka på vad jag skulle ha på mig. Brukar bara använda en klänning en gång och sedan köpa en ny. :D Men den här skolavslutningen blev det att ta klänningen jag hade i 9an på skolavslutningen . Men de gick de också . :)Så många idrottsmänniskor i skolan som inte visste om det.

Allt gick bra på avslutningen . Var även rosbärare i år. Åjj så stora å fina buketter alla fick . :)

Efter skolavslutningen så bar det av till Jessicas på studentkaffe. :D


Jag hade inte haft någon årk att fara ut överhuvudtaget på avslutningen eftersom - " Vad ska du göra på skolavslutnigen ? ". Det kändes helt enkelt som att nu bara för att det är skolavslutnignen så måååste man ut och festa .. Hade ingen ork .
Men meen . . Mina sitta hemma planer ändrades . :) Drog till Vasa - till strampen och sedan blev det Ollis . :)
Träffade på Jessica och vi dansade så fötterna värkte till tusen. >< Men kul för de hade vi . :)

29.5.2009

Skolavslutningen närmar sig med stormsteg och jag har fortfarande inte förstått att snaart snaart slutar skolan ! :D Sommarlov ! :)

Först övade jag med musik 4 gruppen . Vi övade våra två låter . Och jag måste säga att det faktist fick riktigt bra . :)
Maten var lite tidigare än vanligt - så att klasserna skulle hinna städa sina klassrum . Men som tur är så är jag med i kören och musik gruppen så jag har inte varit tvungen att städa hittills . :D

Efter maten drog jag iväg till HVC . Jag skulle vaccinera mig mot fästingarna. Eller den sjukdomen man kan få om man stöter på en fästing. Kommer inte på vad den heter nu just meen . :P

Efter skolan - snarare mot kvällen - for Malin och jag till Vasa . Där shoppade vi lite och sedan tittade vi en stund på Studerande Kocken innan vi åkte hem .

RSS 2.0