Amanda Jenssen - Hallelujah

               

Mommo 90 år ! :D

Idag blir min mommo hela 90 år gammal ! :D

For hem till hennes efter skolan och har just kommit mej därifrån .
Mostrarna och kusinerna var där . RIktigt trevligt var det nog . :)
Malin och jag sjöng även ' Hallelujah ' för mommo .. Jaa fast alla andra var ju också och hörde på . 

Sovmorgon imorgon då ! :D Börjar först 14 .

Nu tror jag att det är en film som gäller . ♥


Måndag

Veckans jobbigaste dag . . Hatar måndagar , tyvärr . De e bara så ..
Morgondagen blir lika jobbig.. Men sen på onsdagen börjar jag 14 . :D Men slutar ju ca. 20 då istället..

De hände inte så där jätte mycket i skolan idag . . Men efteråt var det dags för våran BoxFit träning ! :D Själva ' boxandet ' gick väl lättare, men det kändes nog tyngre ändå på nå sätt . . Nåjaa , nästa vecka igen . ;)

Nu blir det nog läxläsning som står som nästa efter duschen . ♥

Söndag

Idag har jag bara hunnit med att städa .
På kvällen for vi på bio ! :D Mamma Mia !
Love it love it love it !
Tänk dej en hel film med ABBA musik !  Bara för bra . :)

Läxläsning nästaaaa . . ♥

Gårdagen

Våran en timmes dit resa blev till 2 timmars . :D
Hur många Neste kan det finnas i lilla Kokkola . :o Jaanå , iaf. to de en stund innan vi hittade till boysen .
Festa festa festa. :) Å sen när det blev tid för att fara hem så var vi lite för trötta för de. Skulle sova där i 3 timmar för vi skulle vara hemma 7 på morgonen . Joo nå vissa for å sova medan andra satt och kållade film . (A) Men int va ja nu nå trött int så int kunde ja nu sova då inte ! :D Kom hem 8 på morgonen nångång, och nu har ja just vaknat . :)

Ikväll tror jag nog det inte blir något Vasa . Vill no hellre vara hemma och kolla Tv . :)   ♥

Freeedaaaag ! :D

Fredag då äntligen . :)

Mtee förhöret gick trots allt inte så dåligt ! :D

Hade finska lektion idag. VI har bytt finska lärare nu igen , så den här finskaläraren pratar bara finsk på timmarna då . . Vilket ibland kan vara ett problem . . Blää . Idag hade han stått och pratat en hel del och jag var nog i mina egna tankar.. :) Mitt i allt börjar en del av klassen ta fram övningsboken, vissa tog fram några papper, och jaa , vissa ( Vi som fatta noll . :D ) gjorde ingenting . (A)

Det borde förresten vara förbjudet att ha engelska timme sista timmen på fredagen ! Sitter man där på timmen och ser alla andra klasser osm får sluta tidigare. . Men inte vi inte ! Va har ju våran kära tyska / engelska lärare så nej nej . Helst av allt skulle han väl se att vi inte slutade alls..



Ikväll blir det att fara till Kokkola på inflyttningsfest ! :D
Det blir säkert kul , men hur ska man orka sitta i en bil i 1 timme innan man är framme . :o
Nåjaa , det ska väl gå för sej . 
Imorgon däremot blir det väl att försöka komma sej till Vasa . Men man får se hur det går . :) 

Nu ska jag börja fixa mej inför kvällen .  ♥

Onsdag

Sovmorgon idag ! :D Började först 11.45 . :)

Matte förhör idag . Vilket stooort skämt assååååå ! (A)





Annars hände det inget speciellt idag i skolan . . Förutom att våran tyska / engelska lärare fortfarande klagar på att vi är så dåliga .. Fast vi egentligen inte är det . Men han kan bara inte berömma folk .. Gaah ! Ett å ett halft åår så slippär man honom !

Nee nu närmar sej klockan halv 1 och jag har ogjort läxorna ännu . ♥

Tänder ljus

             


Jobbig dag idag .    ♥ ♥

Hundvalpen

Jag var och hälsade på hos pappa förra helgen . Då berättade de att de skulle ta en hundvalp . :)
En liten en den här gången . En Shitzu / Shih-tzu. Om jag inte minns fel . . 

                                  ♥

Rosen

Fick ett meddelande på msn att man skulle lägga in en ros framför sitt namnet. Detta för dagens offer i Kauhajoki.. :)
Kort där efter såg min msn list ut såhär :

                                                ♥

Tisdag

Bortsett från Kauhajoki nyheten så har dagen varit ganska , hmm .. Underhållande ?

Började dagen med att vi satt och väntade på att läraren skulle komma med proven . . Ingen lärare kom någon gång så vi gick runt och började söka .. Det visade sej att den läraren vi skulle skriva prov med inte hade fått våra prov. Men visste att vi skulle ha prov me dhenne ! Gaah ! Så innan de hittade proven .. Våran lärare tog ju FÖRSTÅSS sovmorgon .. 8) Missa en del provtid ..Men det gick väl för sej i alla fall . .

Matte lektionen var också ganska underhållande . . :D Matte läraren började fundera på hur man ska kunna bevisa att 1 x 0 = 1  .. Vi hade klottat lite på tavlan .. Mentydligen skulle man kunna bevisa de då på något vis.. Förhör i matematik imorgon dåå .. Ska väl snart dra och börja läsa lite.. (A)

Byter period imorgon förresten . :P    5 perioder kvar nu bara gott folk . :D  

Imorgon börjar jag 11:45 ! Skööööönt ska det bli ! :D  Tror det blir en hårfärging imorgon på morgonen då .  ♥

Skottlossning i Kauhajoki

Skulle just börja våran modersmålstimme då vi fick höra om skottlossningarna som just hade inträffat i Seinäjokis yrkeshögskolas enhet i Kauhajoki. .

Första tanken var väl nog bara : IGEN ! :O
Vi hade för snart ett år sedan ( den 7 november 2007 ) en skottlossning i Jokela skola i Tusby.. Inte kul dee inte. . :(
Och nu en skottlossning igen . Men i en annan skola, och på en anna ort. . 
Händelsen i Jokela var ca. 400 km härifrån . Nu inträffade det ca. 100 km härifrån. . Var händer det härnäst ..?

Gärningsmannen hade publicerat videofilmer på internet. Polisen hade honom på förhör men släppte honom då efter det. . Han är en 22-årig studerande och heter Matti Saari.

Har kållar nyheterna nu och hört på radion .. Bra mår man ju inte. Men på ett sätt mådde man sämre då det inträffade för ett år sedan i Jokela. Det beror no bara på att förra året var det första gången det hända. Nu är det ändå andra gången och man har redan varit med om en sådan här sak tidigare..

Här är lite ur Vasabladets Extra nyhter :

Elva studerande vid Seinäjokis yrkeshögskolas enhet i Kauhajoki omkom i dag då en 22-årig studerande sköt omkring sig med ett handeldvapen i ett klassrum. Nödcentralen fick larm om skottlossningen klockan 10.47. Polisen bekräftar att det förutom dödsoffren finns två skadade. Gärningsmannen sköt sig själv i huvudet och avled klockan 16.46 av sina skador. Läs händelseförloppet:

-Skottlossningen i yrkesinstitutet i Kauhajoki började kort före klockan elva på förmiddagen. Mannen ska enligt ögonvittnen har öppnat eld i samband med ett provtillfälle. Kring 200 elever befann sig då i skolan.

-Kring klockan tolv uppgav polisen att det är möjligt att flera personer dödats. Förövaren befann sig fortfarande i byggnaden och endast en skadad hade kunnat föras ut ur skolan. Polisens insatsstyrka Karhu-ryhmä hade begett sig till Kauhajoki.

-Mannen sköt också mot polisen, och sköt slutligen sig själv i huvudet. Situationen var över klockan 12.15. Mannen fördes till Tammerfors universitetssjukhus för vård av sina skottskador i huvudet.

-Polisen evakuerade byggnaden och räddningsverket släckte flera mindre bränder som mannen misstänks ha anlagt.
Sjukhusen i Seinäjoki, Tammerfors och Vasa avbokade alla operationer för att kunna ta hand om skadade.

-Kring klockan 13.30 bekräftade myndigheterna att flera personer dödats och skadats. Ingen dödssiffra gavs ut i det skedet.

-Kring klockan 14 meddelade polisen att nio personer dödats. Polisen misstänker att alla var elever i yrkesinstitutet.

-Den ena skadade personen fördes till centralsjukhuset Seinäjoki, den andra till univeristetssjukhuset i Tammerfors. Den skadade som befinner sig på sjukhuset i Tammerfors är inte i livsfara, bekräftar sjukhuset.

-Efter klockan 15 framförde regeringen sina kondoleanser till dem som drabbats i skolmassakern. Inrikesminister Anne Holmlund sade att polisen på måndagen förhört den misstänkta gärningsmannen på grund av skjutvideor som han lagt ut på nätet.

-Vid 15.30-tiden bekräftade polisen att den misstänkta förövaren är 22 år gamla Matti Juhani Saari. Namnet hade redan nämnt på diskussionsforum på internet under dagen. Saari avled av sina skador klockan 16.46 på sjukhuset.

-Strax efter klockan 18 bekräftar inrikesminister Anne Holmlund att skolmassakerin krävt totalt elva liv.

http://www.vasabladet.fi/story.aspx?storyID=27679


En annan sidan :
http://news.sky.com/skynews/Home/World-News/Finland-Gunman-Who-Killed-Ten-Dead-In-Shooting-At-Finnish-School-In-Kauhajoki-Left-YouTube-Message/Article/200809415105277?lid=ARTICLE_15105277_Finland:GunmanWhoKilledTenDeadInShootingAtFinnishSchoolInKauhajokiLeftYouTubeMessage&lpos=searchresults



Nu pratas det i nyheterna och i radion , ja alla , om det som har hänt idag. Det är nog bra att man pratar om det och krisgrupper och på flera sätt försöker få fram hjälp.. Men jag är ganska skeptisk till att man framför den här nyheten så här mycket.. Jag tycker istället att man borde tysta ner det nu redan imorgon..
Lite svårt att förklara.. Men ja menar inte att man ska ' tysta ner det och glömma '.. Nej neej . Ja menar bara att , efter Jokela skottlossningen så blev det jätte mycket pratat om det. Det är i och för sej förståeligt. Det hade ju trots allt inte hänt på så länge. Men varifrån tror ni nu dagens gärningsman har fått sin idéer om att skjuta runt sig i en skolan.. Jokela massakern så klart ! Saari kör med precis samma taktik som Auvinen ( gärningsmannen i Jokela ) hade. Först YouTube klipp och sedan skottlossningar.
Jag tror att nu när de gör en så stor grejj av det här ( OBS ! Det är en stor grejj ! meen .. ) så tänker ande människor som inte heller är helt friska att ' ahaa , de får så här mycket uppmärksamhet / kändis  ! Kanshe jag också borde testa det här ..' De som är tillräckligt modiga gör väl nog om denna skottlossnings trend.. Det kommer att hända igen ! Det är jag ganska säker på . Men när vet ingen ännu . . .
 
Det gör mej så arg att polisen lät honom gå efter förhöret. .! De kunde inte hålla honom kvar , men de skulle i alla fall ha kunnat ta vapnet av honom . . !
Polisen sa själv efter förra årets skottlossnings att " typiskt för sånähär gärningar är foton / videosnuttar där personen står och riktar pistolen mot en kamera " .. EEHM ! Borde de inte ha förstått att någonting var fel då efter att ha sett videofilmerna av Saari ! Borde de inte ha gjort något !? Och nu är det försent. Hoppas Kauheja polisen får sparken . ♥

Andra Avenyn

Andra Avenyn börjar ikväll ! :D Åjj va jag ha längtat . ♥

' Glöm din bekymmer, imorgon kommer nya '


Lingonskogen

For ut å plocka lite lingon . :)


      ♥

Lördagen

Vakna vid 7 tiden av att min telefon aldrig får vara tyst. . Några fyllon som kom hem efter en kväll ute skulle ' kålla om jag sover' .. Gaah ! Vänta bara . Ska no ge igen . :D

Jag och Sara for sedan till Vasa å handlade . Som om jag har för lite kläder . (A)

Jag vila int riktigt fara hem ännu så for en sväng till Brändö och kållade läget . :)

Var lite för trött efter en hel dag i staaden, så Tina och jag orkade inte riktigt fullfölj våra festplaner. Men vi tar det på ONSDAGEN ! :D ♥

Kvällen

Händer inte så mycket ikväll . Alla är väl hemma och laddar upp inför morgondagen . :)

Andrea och Sara var hit ikväll . :D ' Gratis klistermärks ' - tatueringar , hårborttagningsmedel, Tv, Limsa, foton och annars bara skåjj ! :D  Nu ka jaag dra och se på Singing Bee . ♥


Så älskade Gud världen


Sandi Thom - What if I´m right

http://www.youtube.com/watch?v=NiaMvdceCCI

Änteliiigen ! :D

Fredag då IGEN ! :D Har klarat av de flesta proven nu och det är bara tyska provet som återstår nu . Trodde de skulle vara på måndagen så säkert hela helgen skulle vara förstörd. Men det blir på tisdagen.

Min modersmåls uppsats blev ju inte riktigt så som jag hade menat.. Jag böt rubrik , för jag var aldeles för trött för att fundera ut någon handling till 1 + 1 =2? ... Men den blev lång och bra , så får se nu hur det går . :)

Ikväll årkar ja inte riktigt fara till Vasa . Så jag stannar nog hemma . . Syrran drar till Sursik disco så mina tjejer kommer hit . :) Imorgon däremot får man se vad man hittar påå . :D Vi haar nog några fester i kikaren . Så vem veet vaar man hamnaar . ;)   ♥


Torsdagen

Idag var det då historia provet som skulle skrivas . 
Hah ! :D Vilket skämt ! Godkänd någon ? ><
Det ska bli spännande att få ut det . Kommer väl att bli underkänd för första gången . :P Neemen , säkert har det gått bra . Men just nu känns det nog bara som att jag har skrivit om helt helt HELT feel saaker . .

Hade kären idag också . Jag har sakt det förr och jag säger det igen . Jag hatar " så länge lever livet  " . Vi låter helt enkelt som några över religiösa pensionärer .. Blää . ! Jag vägrar uppträda med den låten ! :O
Fick också veta idag att musikalbesöket blir den 6 november ! :D Då skippar vi skolan och drar till Seinäjoki för att kolla in Titanik-musikalen ! :D Det ska bli jätte kul faktist .

Något annat kul som hänt idag .

Jaa just jaa . Fick veta att i helgen blir det faar åpåå . :)

Nee nuu måste jag dra och börja skriva en modersmåls uppsats .
Rubriken är 1 + 1 = 2 ?  .
hmm .. Har inte ännu riktigt på klart vad jag ska skriva om . Får hoppas att jdet kommer då jag börjar . ♥

Agnes - On and on

             

EMD - Alone

EMD - Alone

Skolfoto

Fick förresten skolfotona idag .
Nå ja , int så man ju helt vrickad ut .
Vårt klassfoto blev iaf. bättre än förra årets . Men nu i stället har man nån kånstig miin . Shit happens . ♥


                                              


                 

Tisdag

3 dagar kvar i skolan nu innan helgen, igen . :) Åjj vad veckorna går snabbt .

Idag hade jag biologi prov. . Har jag sakt att man borde läsa på prov !? .. hmm ..
Jag är expert på att göra saker jag egentligen inte borde göra just dåå.. Som till exempelvis igår när jag skulle läsa på biologi provet.. Då kom jag på att mitt rum borde städas, jag började tvätta en massa kläder, och datorn var lika intressant som alltid . ;) Nåjaa , nästa gång . :P Nämen jag tror nog att det här provet gick ganska bra i alla fall.

När jag kom hem från skolan hade jag ju tänkt att jag skulle läsa på historia provet. . HAH ! Det gick ju , braa . . Datorn var lika intressant som alltid och mitt i allt var klockon 21 och Top Model10 började från 3:an . :) Det går bara inte att missa dee asså . :D
Så imorgon är det nog bara att hårdplugga första och andra världskriget. Men det provet ska väl också gå lika bra som de här tidigare proven har gått. ♥

Sandi Thom - I wish I was a punk rocker

http://www.youtube.com/watch?v=yyapY97ugNk

Kärlek ♥

Slaget i Oravais

Skoldag igår . På en Lördag . . Många skolkade.. Det skulle jag åxå ha velat . . Sovmorgon . :) Men neej neej . .
For till Oravais till slagfältet . Där skulle de ha ett 'skådespel om 1808 och 1809 års kriget . Nå jaa , det gick väl att se på . . Men man hade ju nog förväntat sej lite mera med tanke på hur mycket som lärarna och tidningarna , m.m. , hade pratat om det . . 

                       



                       



                                              

                                                                     

Lördag

Hemma ikväll då . :) Har egentligen ingen lust att fara ut och festa ?? ... Fast å andra sidan så haar jaa . !
Men meen .. Haar en massa saker jag ska göra imorgon , och som ska vara färdigt till måndagen ..

Ikväll är jag hos pappas . Ska kålla lite film . Skriver mera om det senare . ♥


Uppdatering :

Lördagskvällen blev inte riktigt som jag hade planerat. . Min telefon ringde och jag bestämde mej klockan 1 på natten att bege mej 20 km för att fara till stan . (A)
Å neej , pappa var inte så glad . Men han körde gärna dit mej för det . :)
Kom hem någon gång på morgonen . Sov någon timme innan jag och Malin klev upp för att sjunga för pappa . :)

Alla saker jag hade planerat att jag skulle göra i helgen har tyvärr inte blivit gjorda . . ♥

Fredag

Nee int blev de nå städas ikväll för mej inte . Har just ätit och nu blir det nog bara att se på Tv en stund , innan det är läggdags . . Skola på lördag suuugär na totaaalt ! ♥

Modde provet

Modersmåls provet gick ganska så bra trots allt . :) Men är lite tveksam till hur mitt textkompetenssvar blev . Var alldeles för trött efter två timmars intensiv ansträngning , så jag läste inte igenom nåå...

Vi skulle ha haft tyska idag . Men våran lärare dök aldrig upp .. Vilket är ganska konstigt .. Han brukar aldrig vara sen .. Nåjaa , nångång säkert .. Men nu kom han ju som sakt ALDRIG .. Nååå . Int leed vi int ! :D

Skoldag IMORGON då . LÖRDAG .. Blää ..

Nu ska jag börja städa upp det här rummet . Har inte orkat göra nå åt det på hela veckan . ( Jaa , jag städar varje vecka .. :P )     ♥

Amy McDonald - This is the life

 

Bara för att hon är så bra . :)

Torsdag

Igår hade jag långmatemetik prov . Gick väl sådääär , trodde jag . . :) Fick ut det idag och vipps hade jag en 9 ! :D
Fast det är lite irriterande då man kunde ha fått 10 .. Hade slarvfel på 2 poäng och 3 poäng bort för att jag inte egentligen visste vad det var jag höll påå med . :P
Det känns lite konstigt att gå och vara irriterad över att mankunde ha fått 10 bara man skulle ha tänkt till liiiite till .. då andra är övärlyckliga över att de blec godkända ..

Igår var man bara så glad över att man hade det där provet färdigt , så man årkade helt enkelt inte börja läsa på nästa .. Inte så smart nee .. :s Så nu blir det istället att läsa sådär en 100 siidor .. Lätt .. eehm .. Om det inte skulle vara för att dedär sidorna inehåller fakta fakta och åter FAKTA om författare och deras verk !! :@
   Modersmålet i gymnasiet förstår jag mej bara inte på . . Det går ut på att man ska läsa om förfataare och deras verk .. Och sedan även om vad verken handlar om .. Det där med att läsa om olika författare och hur de levde och så vidare kan ja väl förståå .. Men att man ska läsa OM en bok och sedan veta precis vad boken hanldar om .. Man ska till exempelvis veta vad huvudpersonen gör i boken och som hela handlingen .. Varför i hela fridens namn ska jag veta vad en bok handlar om utan att ha läst boken ! GAAAAH ! Det är ju sjukt ... Då är det ju helt onödligt att man läser böcker på egenhand .. Blää bläää bläääää !
   Nå i alla fall så har jag modersmåls prov som väntar nu imorgon .. Ska dra och läsa nu någon timme innan Tv:n och Top Model 10 drar min upmärksamhet til sej . ♥


KICK - Fest hos mig


Lady Gaga - Just dance


Lördag

For til Vasa idag för att shoppa med Malin . Men jag hittar ingenting jag vill handla . . Tycker jag har allt som finns att köpas , eller så har jag någonting som liknar ..
 


I alla fall så köpte jag detta . :)
Tror jag inte ska åka till Vasa å hanlda nu på ett tag . Det blir nog att beställa kläder från internet å fara till någon annan stad för att shoppa . :)

Hittade även dessa kläder . Tyvärr så köpte jag dem inte . . Den svart/vita har väl alla , å den andra så man bara allt föööör sum ut ibland . :P 

                                        


Efter shoppingen med Malin så drog jag till Brändö för att träffa Andreas . :) Kållade film och annars bara mysigt .

Nu är jag hemma och klockan närmar sej halv 2 .. Ska väl börja sova nu snart . Gonatt . :) ♥

Dejtingsajter

Vem är egentligen med på dejtingsajter ?

Är det snygga människor som vill visa upp bilder på sej själva . . Eller är det mindre snygga människor som hoppas på att träffa någon . .

Jag är själv med på en dejtingsajt . Match.com . Men jag har inga bilder, eller någonting alls där om mej , för jag är absolut inte ute efter att träffa någon .. Nej neej . Jag är bara med där för att kålla läget och se om det är några bekanta människor som är med . Förvånandsvärt nog så hittade jag jätte många bekanta .

Varför är männskor medlemmar på dejtingsajter då ? Hoppas de på att hitta någon ?  ♥

Sibel - Make believe

               

Tjejträffen

Sara och jag käkade pannpizza ! :) Lite bränd sådan . Vi tittade i en bok med foton på de som hade blivit konfirmerade i Nykabi - Oravais trakten . Riktigt intressant var det. Jag hittade nog ett antal kännda människor . Men det roligaste är då man hittar människor som är mamma / pappa åt mina kompisar . :)


Vi gjorde även ljus . :)

Fick höra en jätte rolig nyhet åxå . :)
För några år sedan var jag och några flickor till Ryssland och lämnade över ett antal ' mammalådor '  , som vi under en tid hade packat och lagt i fina lådor och såå . . Vi förde lådorna till Ryssland . Det var en helt otrolig resa . Vilket land säger jag bara . Det är faktist inte lika illa där som man hade förestellt sej . Men int kan man ju påstå att di har allt på klart . :P
Nå i alla fall .. Så träffade vi en pojke där . Han hade som liten varit ett gatubarn, men hade blivit omhändetagen av dendär organisationen ( UMU ) som vi har kontakt med . Han var jätte social och så , så vi bestämde oss då vi kom hem för att hjälpa honom . Han hade jätte fina planer och drömmar som vi ville hjälpa honom med . Han håller kontakten via e-mail med våran ungdomsledare och nu till nyheten ! Hon har planerat att komma till Finland i höst ! :D :D Hoppas hoppas värkligen att hans planer blir av och att han kommer hit ! :D Det skulle vara jätte kul att träffa honom efter de här åren . :) Hoppas verkligen att allt går enligt planerna . :) ♥


Min stora kärlek

Kållade just Min stora kärlek . Såååå sööt ! :)
Tänk om alla pojkar var så ! :) Såg det som finns innuti, och inte bara tänker på utsidan och kroppsfixeringar hit och dit. En pojke som ser insidan .
Filmen har i alla fall ett bra tema . ' Stora ' flickor förtjänar åxå en bra pojke. Och oftast är de ' stora ' flickorna mera personliga och trevligare än smala, fixerade , ' hej jag är snyg ' - flickor . ääh .. You get it ! ;)  ♥

                                 

Fredag

Fredag då igen . :D Fast det blir nog bara att sitta hemma i helgen och börja läsa på prov .. Tråkigt ,men måste göras.
Tråkig dag i skolan . Efter att ha varit tre timmar i skolan känns det nog som att skoldagen borde ta slut .

Ikväll är det tjejträff . Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll . Men vi ska väl plkanera lite vad vi vill göra de kommande året . :) Vi äter säkert åxå något där. :)
Men nu ska jag äta innan jag drar på tjejträffen . ♥

Torsdag

Torsdag kväll nuu ! :) Den här veckan har gått snabbt ! :) Det ska bli riktigt skönt med helg nu . Bara de att det blir att läsa på prov denhär helgen . Nästa vecka, på onsdagen börjas det .. Provoperioden .. Blää .. Matte prov på onsdagen och modersmåls prov på fredagen .

Idag har jag städat mitt rum ! :D Jaa ja tänkte jag skulle vara shysst me mami så ja städade hela huset .. Då jag egentligen skulle ha läst läxorna och sånt ! (A) Men nu är rummet snyggt och prydligt . :) Men jag var tvungen att städa eftersom vi hade hit en gubbe igår hela dagen som fixade mina tapeter och lite andra tapeter i resten av huset åxå . . :)

Jag började se på Heroes då det startade . Men gymnasiet och dess läxor och provperioder kom ivägen så jag missade jätte många avsnitt så slutade att se .. Men nu tänkte jag att ja skulle försöka följa med det igen .. hmm .. Går inte sådär jätte bra , med tanke på att jag sitter här vid datorn och skriver istället för att se på det . (A)

Nee nu ska jag laga läxorna och läsa på förhör . ♥

Hångel-krångel

Jag tänkte just på att visst är det ganska äckligt när gamla människor kysser varandra ??
Gamla rynkiga människor som kysser och tar på varandra..
Egentligen borde det införas en " hångel-lag" . En lag på en åldersgräns för att hångla . . Ca 40 år är väl okej , annars blir det bara äckligt och rynkigt .
Å nu låter jag jätte dum och korkad .. Men tänk Er själva om era far- / morföräldrar skulle sitta och kyssas / hångla i något hörn på nån fest / tillställning ..
Fast o andra sidan är det jätte gulligt då gamlingar håller handen och är sådär allment gulliga . :)

Faaast .. Gränsen kanske ändå borde vara högre . . Eller ändrad så att snygga människor över 40 får hångla . Ta till exempelvis Brad Pitt .. Han måste väl nog få hångla . ? Det borde finnas någon som går runt och inspekterar och sedan godkänner vem som får hångla och vem som inte får . Som på nudistränderna där flickor med snygga bröst får gå topless . 

                              

Btw :)

Har suttit nu ikväll och gjort en planering för bloggen . Men kan inte riktigt bestämma mej vilen variant jag ska välj .. Men jag ska iaf. försöka få den ändrad nu i veckan eller så till helgen . :) ♥

Tisdag

Tisdag idag då . Har varit till sjukhuset idag på kontroll . Det blev ingen operation ännu . Är ganska glad för det . Men nu är det bara träning och åter träning som gäller... Bläää ..

Tittade just på en dokumentär om syskon som är sexuellt attraherade av varandra , om som även hade skaffat flera barn.. Nåjaa , men stör det inte . Men stackars barn.. " Min pappa är min morbror ".. Hur kul låter det ..

Nu skulle jag måsta börja med ett grupparbete i musik.. Det ska handla om den klassiska musiken under Antiken, Medeltiden och under Renässansen. . hmm .. Någon som vet vad för slags musik som spelades dåå ??? Jag har ingen aning .. Så det blir väl att börja läsa på intenet nu ..

Imorgon händer det inget speciellt .. Har en håltimme , men annars är väl skoldan lika tråkig som vanligt. 

Nu ska jag försöka mej på det här med musikarbetet . ♥


Måndag

Så var det då måndag igen . . Tråååkig skoldag.. , som alla andra .. Hur ska man årka gå färdigt det här året då det redan nu tar emot.. Blää blää ..

Idag har jag iaf. lyckats låna en bok som jag ska ha läst ut på ca. två veckor.. Hur nu det ska gå till .. Suzanne Brøgger - Ja . Skulle egentligen måsta börja läsa den nu så det inte blir som alla andra gånger att man inte har läst ut boken .. Jaa , vi ska alltså ha bokdiskussion på moddetimmen i skolan . Jätte tråkigt , och jätte onödigt..

Jag har även lekt pluggis idag. Det första jag gjorde då jag kom hem från skolan var att laga läxorna . Tänkte att om jag gör de direkt efter skolan så skulle jag få mera tid sedan för annat . Till exempelvis tid till att städa mitt rum . Men neeee'eee ! Läxorna tog 4 timmar ! Å mitt i allt var det kvällen och jag var helt slut i huvudet.. Nåjaa .. Måndagar och tisdagar är värst . Det blir nog mycket lättare läxor imorgon .

Imorgon ska jag till sjukhuset igen . Känns som att jag börjar bli stamkund där nu . :P
Nee nu ska jag ta natten tror jag . Nati natii . ♥

Uppdateringar

Tänkte göra lite uppdateringar här nu innan läggdags. :P

Fredag :
Åminne. Det var jätte kul . Jag kom mej till och med in på området den här gången . :)

Lördagen :
Vakna ganska tidigt för att ha varit ute . Ångestkänslor hade man ett antal av. >< Men det gick väl ..
Jag hann inte göra så mycket innan det var dags att börja göra sej i ordning för kvällen. Jag och Sara tog bussen till stan . Åkte dock på ungdomsbiljett och pratade om cider.. Shitiga blickar av busschauffören fick vi allt . :P
Jag och några kompisar for till en villa och satt där och hade det mysigt. Bland annat så badade vi bastu och åt maat ! :)

Söndagen :
Båtfärden tillbaka in till stan från villan var lite blöt .. Det hade börjat blåsa så de stänkte in vatten i båten . Men lite ( Lite å lite .. Mycket vatten ! ) vatten har ingen dött av. Föruutom mitt hår då ! Vi tyckte att vi inte villa fara hem redan där 14 tiden så vi for till Andrea ti hennes lägenhet och åt och drack te/saft . Sedan dro vi in till stan för att ta oss en efterrätt och kålla lite i affärerna . :)

Då vi kom oss hem var det bara att börja med läxorna .. Jätte kul tidsfördriv ..

Det var helgens program. Hade jätte kul . Tack flickor . :) ♥


RSS 2.0