Första advent

Idag är det den 30 november - alltså första advent . Inte långt kvar till jul nu inte ! :D
Men före det har vi prov prov och åter prov ..

Jag skulle ju beställa min nyårsklänning , men det fungerade inte . Så imorgon blir det att ta en sväng via banken och fixa till saken ! :D

För övrigt har jag inte gjort så mycket i helgen. Varit hemma och tagit det lugnt . Har egentligen inte haft någon lust att fara ut heller då det har varit så dåligt väder. . Snö har vi , men det regnar och snöar om vart annat .  Slaskigt värre !

Nu ska jag försöka mej på lite läxor och sedan en film !  Hoppas ni har haft en bra helg . ♥




Idag har Linda röda naglar :D


Fredagens skoköp

I fredast var jag till Vasa . Igeeeen . Svängde in til GW-Gallerian och köpte ett till par skor . :D



Aleksi13 - 49.90 €
( De liknar de förra, men de här har lägra klack )

Beställnings problem

Blääää ! Skulle beställa igår från Asos.com en klänning och en topp . Men nee'e .. De gillade inte mitt Visa Elektron ! :O Va gör jag nudå !?!? De står ju att det ska gå med Elektron . Åååh ! Tror jag blir galen ! Jag vill ha dendär klänningen nuu !Borde man försöka igen och igen och igen tills det funkar ? Men tänk om det tar betalt , som från kortet , fast min beställning int kommer ..

Linda tycker om årets konfirmander

Började dagen med att stiga upp och fara till församlingshemmet till klockan 9 . Höörde ni det . KLOCKAN 9 på en lördag morgon ! :O Varför gör jag det här . :P
Nå jaa , jag Sofi och Sara ( Vi är då hjälpledare för konfiramdernas läger och träffar ) for till församlingshemmet och skulle då pyssla lite, eller snarare hålla kåll på att de gjorde det som de blev tillsagada att göra . Vilket var olika kollage på olika bibelord. Medan konfirmanderna gjorde det satt vi och diskuterade saft ! Men inte vilken saft som helst . ( Det blev lite stark saft så som Yellowcat och öl och smornoff och lite sådan saft .  (A) Tur at ingen präst hörde oss . )
Efter den tröga morgonen var det dags för mat. Tack Ulrika för den goda maten. :)
Sedan hade vi program för konfirmanderna. Lite lekar och Sofi och jag körde även en sketch om en tvättad död katt . :D

Vi har haft konfirmationsläger förr och förra årets konfirmander var de tråkigaste som vi har råkat ut för .. Ina frivilliga och ingen motivation överhuvudtaget. Men året ! :D Åjj vad vi älskar er ! :D
Brukar väl inte säga det här före lägret har varit .. Men måste bara säga att ni är för söta ! :D Roliga människor och motivation och vilja att bjuda på sej själv finns ! Ses på rippi lägret små barn . :D   ♥

Fredags myyys

Äntligen Fredag då ! :D
Dagen började med att jag missade min håltimme på morgonen eftersom jag måste kliva upp och fara till kyrkan. Gymnasiet och högstadie skulle ha sin årliga adventsgudstjänst. Skulle ha missat den om det inte var för att jag skulle sjunga. Nå jaa . Vi gick tillbaka till skolan , 3 km . Å under den tiden så han jag förstå hur haaalt det hade varit på morgonen då jag cyklade till kyrkan . Det var så mörkt då jag cyklade dit så jag hade bara cyklat på blank isen .. Tur att man int föll nå .
Tillbaka till skolan och de trååkiga ämnenaa. Alltså jag somnar faktist på riktigt snaart ..

Fredag då och jag har hunnit vara in till stan . In å in .. De e 35 km dit . (A) Köpte lite mera skor . (A) Linda bara ölskar skor. :D Köpte ännu mera kuddar till sängen . Problemet r bara att de är jätte fina men eftersom jag har svart sängöverkast så syns kuddarna knappt ..

Fick förresten färdigt min uppsats igår natt. Men nöjd med den är jag inte. . Tror jag ska skriva en ny och lämna in då jag har lite bättre med inspiration .

Ikväll ska jag väl ge min tid åt Tv:n . De är ju evigheter sedan jag kollade Tv . >< Eller kanske man skulle se en film . Får se vad som händer .   ♥

Nyårsklänning ?

Nu är jag hemma en snabbis . Slutade 14 idag , så nu ska jag tillbaka till skolan för att spela volleyboll i 1½ timme . Linda bara älskar volleyboll ! :D

Tänkte visa några tenkbara nyårsklänningar jag har funderat på .


(Asos.com)




Årkaar inteee meera !

Nu gott folk har ja suttit och försökt skriva denhär modersmålsuppsatsen utan så stora framgångar . Nå ja , ja har iaf. fått ihop en dator skriven sidan . (Y) Allti något ! Ska väl försöka på ihop den andra nu någon gång .. hmm .. Funderar på att skita i uppsatsen nu och skriva den imorgon istället .. Ja vet jag är expert på att skjuta upp en massa saker hela tiden ..
De blev iaf. lite kvälsste ikväll . Okeeeej .. Kvälls Obo´y eftersom jag hatar te ! :D
Malin har köpt två stora muggar ! :D Så jag måste bar testa den enda då . ;)
Nu natten . Natii . :) ♥



Uppsats skrivande pågår

Sitter och skriver på min modersmåls uppsats. . Det går inte så bra . .Jag brukar inte ha några problem med att skriva modde uppsats .. Men tydligen skulle det vara min tur att vara trög den här gången . . Jag har ine alls någon motivation . Bara skriver en massa och sedan då jag läser uppgiften en gång ill visar det sej att jag bara babblar om lite vad om helst , som inte har med uppgiften att göra.. Jag tror jag blir galen !     ♥

I skolan

Hittade en dator åt mej här i skolan . :)
Idag då så började jag 8.45 med musik .. Jätte onödig timme .. En massa teori och fakta hiit och dit.. Som om jag skulle vara intresserad av medeltidens musik , och vad annat de nu handlar om ..
Sedan var det då håltimme ! Matrasten och halva följade timme bestod av elevkårens årsmöte . Där blev jag och Victor rösträknare .. Blää för den Sara ! :D Gick bra. Fick ny ordförande och ny viceordförande . Två pojkar . Hoppas bara att ni kan sköta det nu och tar erat ansvar ! 
Sedan en mycket tråkig , och onödig , tyska timme ..
Håltimme igen . Och nu väntar jag på att min modersmåls lektion ska börja .. Skulle lämna in uppsarsen idag.. Men den har jag ju så klart glömt hemma .. Bra Linda ! BRAA ! Hoppas det går att lämna in den imorgon istället.. ♥

Nya skor

Igår invigde jag mina nya skor ! :D



Aleksi13 - 60 €

Die Prinzen - Mein bester Freund



Bara för att jag och Sara har den i huvudet hela tiden . :D
VINTERPLÅGAN !

PlayMe !

Logga in och rösta ! De taar int så länge å de int alls jobbit att registrera sej ! 
Bara för att jag gillar denna tös . Rösta rösta rösta på Dani ! ;)

Den 28.11 så tittar ni in på DENNA sida och röstar på daniela_h ! :D


Vilket väder

Snö snå och åter snö ! och däremellan blåset det så man tror man ska blåsa bort .
Nå idag har det varit lite bättre väder . Har iaf. hållit uppe hela dagen . Men inatt var det riktigt busväder.
Vaknade av att plogbilen var utanför mitt fönster och höll åpå och backade fram och till baka en hel del .. Eller om det var grannen som jyckla me nåå .. Var aldeeles för trött för att stiga upp och kolla vad som var på gång .

Just då jag hade somnat så vaknade jag met ett ryck och kom på att jag har moddeförhör någongång denhär veckan . Trodde att det var ida , men det är imorgon .. Inte så mycket bättre .. Men meen ...

Skolan idag då .. : Hånde inte så mycket . Började 10 och sedan hade jag en håltimme . Som blev till två eftersom våran modersmålslärare satt på Arlanda ' och var insöag ' .. Något flyg hon skulle ha tagit till FInland var inställt .. Så vi fjantade åpå och försökte tänka ut lite hur ABI tavlan skulle se ut . ( Ja ja vet att vi blir studenter först 2010 , men vi har så många viljor så vi bara måste ju böra någongång . :P )

Ikväll är det då BoxFit . . Men vet inte om jag orkar fara nåå .. Tror jag lämnar hemma och försöker mej på att läsa lite på modde .. Skulle ha åkt till Vasa idag och kolla lite film . Men det är så eckligt väder och jag vill inte åka i en bil som har sommardäck på ännu . x)

Saknar

Åjj vad jag saknar dej nu mit sötto . :D
Men vi ses imorgon ! Förhoppningsvis .


Fiffii min ängel    ♥

Sommarflört !?

Sommaren ha vari å nu kommer vintern. Huvvadååda. .
Shillna ! Ja orkar int dra en massa shit .
Alla vet vi att sommaren är en tid för mycket känslor och romanser och så viidare. . Så blev det även för denna sommar som just varit.

Ja har haft såå kuul under sommaren ! Men nu då hösten kom började man tänka på allt skit som faktist har hänt , men som man inte tog så hårt, och som man inte brydde sig om under sommaren . . Allt bara går neråt och neråt och till sist finns det inget kvar. .
Alla minnen jag har gör mej galen . Jag klara inte av mera. Det blir för jobbigt att försöka bygga vidare på någonting, som gör så ont vid bara tanken på det.. På någonting fin som man ändå vet att inte kommer vara så fint mycket länge till..

Blää ! Allt bara suger just nu.
hmm .. Slut på det roliga då .. Men mej kan Du vara sur på . . Men dina så kallade vänner som också gick bakom ryggen på dej ! Dom e du int sur på.. Ja förstör mej inte . Ja menar inte att du ska bli osams med dina vänner nu.. Men du skulle iaf. kunna förstå vad jag säger och inte skylla allt på mej..
Du vet så lite om mej och vad som har hänt.. Så anklaga mej inte för allt . Du bidrog rejääält till detta då du själv inte kan hålla dej till EN brud !

Tack för att jag fick vara Din sommarflört !

Nu e de slut på det roliga och hjärtat är krossat. Ännu en gång..      ♥

Tvåbarnsmamma ??

Jaha .Då var man tvåbarnsmamma då ! Tvillingar dessutom . En flicka och en pojke ! :D Visste ni det . Att det kan gå så foort som över en natt ! :D

Hah ! :D Ja tror jag skrattar ihjäl mej . Eller , jag vet inte om jag ska skratta eller gråta ..
Att folk tar sig den friheten att sprida ut en massa skit om mej . .
Min syster fick meddelande om att jag skulle ha tvillingar .. Jåå precis .. 8) No haar ja ju he no .
Det är ju väldigt lyckat . . Utan kaar och utan graviditet och är i skolan varje dag. . Och dessutom har jag sett de här människorna som frågade ganska så ofta .. Så tycker nog de skulle ha märkt om jag var gravid .. Jaa hohhoh .. Vart ha allt IQ tagit vägen för folk .

Nå jaa .. Tvilling-ryktet var ju då inte ända ryktet som går om mej .. Fatta att jag vill färga mitt hår mörkt .. Det kanske inte enbart beror på min hårfärg att människor pratar så mycket skit . .Men en stor del beror nog på det . . Möter en massa avundsjuka blondinars shitiga blickar varje gång jag möter några . . Hallo ! Ja e samma person fasst jag är blond . . Blää ! Börjar bli trött på allt skitprat nuu .. ♥

Söndagens shopping

Var ju då till Vasa till GW-Gallerian i söndast . ;)



Lindex : 29.95 €



Aleksi13 : 30 €



Sängtäcke från Hemtex : 54 €
2 kuddar från Hemtex : 10 €


Miss i nassen ! :D

Så är klockan ännu en gång hur mycket som heeelst . (A)
Fast imorgon får jag sova länge . Eller länge och länge . Men börja 11.45 iaf. :D

Bilddagboken bara bråkar med mej . Men nu har jag änteliigen fått in några bilder dit .

Annars så har dagen varit lika tråkig som alltid .. Fast under min tyska timme kom det en hel hög av märkliga människor , hmm .. påjkar , gåendes genom korridoren .. Då de hade gått förbi klassrummet stirrade alla på varandra som några frågetecken .. Har fortfarande ingen aning om vem de var , men de lär vara från något fotbolls lag, och nån pratade om att de var från Jeppis och nån att de var från Norrvalla ..  Äääh .. Imorgon går jag och frågar vem och varifrån de är . Och VARFÖR de är här . . De ska förresten ha timmar här . Fattar NOLL kan ja ju säga..

Nu ser nog dendär sängen jätte lockande ut . ♥

Snöööööö

Satt här vid datorn och skulle göra mej färdig . Mommo hade varit här på mat och mitt i allt säger hon att det snöar .. Tålli som mommo är tänkte jag att hon ser i syne . >< Men inte . Snö kom det alltid . ;)

Jag, Malin och mamma drog in till stan till den nya GW-Gallerian (ca. 3 km utanför stan) som hade öppnat . Nå jaa . Ganska stort var det väl , eller passligt stort . Det fanns nästan samma butiker där som det finns inne i stan . Shoppade lite kläder och skor . Jag fick även ett sängöverkast och ett nytt täcke av mamma , ( som det är meningen att jag ska glömma bort och få i julklapp . ;) )

Efter vårat shoppande kom en söötsööt pojke efter mej . For till honom och kollade film . Fick veta lite nyheter man inte blir så glad av . . Och jag är ju rätta personen att fråga om rååd .. Blää ..
Nå jaa , de kan inte hjälpas. Nu drar han iväg till ett nytt land då igen . Dröjjer väl ett antal veckor innan han är tillbaka i Finland ...
Vet ni hur läskigt det är att köra 40 km i snöyyra och på en mycket haal väg , med sommardäcken ! Ja helt lugn kan jag ju inte påstå att jag var .

Det var förresten julöppning idag i Vasa . Jag var inte in till stan så jag såg ingenting av det. Men mycket bilar var det då jag skulle hem . . Så människor har det alltid varit där . :P
Julöppningar är mysiga . Man blir så glad , men man blir även ganska stressad . . " Snart är det jul , och allt som ska göras och förberedas .. All julklappar som ska köpas . . "

Nee nu ska jag gå och göra lite läxor . ♥

Lördagen

Idag har jag städat , fixat ny bloggdesign och kollat Svanprinsessan . :)

Varför går helgerna så snabbt ! Och framför allt lördagarna..

Mina planer på att bli brunett har ännu en gång inte uppfyllts . Köpte BLOND hårfärg i torsdast då iaf. (A) Kanske blir brunett efter nyår.. KANSKE . Vem vet. ;)

Sådär annars blev jag jätte snål på pepparkaksdeg nu! :D Och julstjärnor ! :D
Tycker egentligen inte om vintern så mycket , men ' julförberedelserna' har jag saknat liten . :) Men snart börjar de också. Snart är det lilla jul och man kan börja räkna ner dagarna till julafton.

Nee nu ska jag fortsätta med min design och söka vidare efter någon nyårsklänning jag kan ha på mej . ♥

Ny design ???

Jag har nu spenderat ett antal timmar framför datorn , och bloggen .
Gjorde en ny blogg design . .Enda problemet är nu att det inte fungerade ..
Den gamla designen är kvar fasst jag har sparat den nya många gånger om och om igen.
BLÄÄÄÄÄ !
Får hoppas att det har ändrat till imorgon .. Annars blir jag nog suuuuuur ! :(
Nå jaa . Här är iaf. den nya designen .   ♥


              

Ny period - nya möjligheter

I Måndags böt vi period i skolan . Skönt ! Det blir en lite lättare period nu . 10 håltimmar och lätt ämnen . ;) Har lång matematik, tyska, musik och modersmål .
Men mina håltimmar är på fel ställen så jag har en timme , ledig , en timme, ledig , en timme , ledig . . Ganska tråkigt . Åså har jag inte ledigit då någon annan av mina kompisar haar .. Nåjaa , det ska väl gå för sej . .

Började i och för sej 11.45 idag ! :D
Imorgon blir en ganska tråkig dag .. Nåjaa , vem har sakt att skolan ska vara rolig . :P
Nu tror jag att jag ska börja med läxorna och sedan sätta mej i längta till helgen . :)

Någon nyårsklänning har jag ännu inte hittat som jag tycker skulle passa . . Men ska söka vidare . :) Funderade även på att färga håret brunt / mörkt till julen . . Men har inte heeeelt bestämt mej ännu . Dels vill jag men del vill jag inte missta mitt vackra blonda hår som jag så länge ha velat haa ! ( De toga ganska länge innan jag fick det så här blont . . Färgen tyckte inte riktigt om mej . :P ) Nee nu läxor . ♥

Sex and the City 2 ??

Nu har ja egnat en kväll igen ååt att sitta och läsa lite på nätet . Senast läste jag att de ska göra en Sex and the City 2 ! :D Jeeeeeeij ! :D Älskar Sex and the CIty ! Mamma har köpt alla aavsnitten åt oss , men jag har inte hafft tid att kolla dem ännu . Snart ska jag ta ett Sex and the City marathon . ;)
u hoppas jag bara att det kommer en TVÅA ! Och att den blir lika bra som ettan . :D Fast och andra sidan har ja inte så höga förväntningar . . Alla tvåor som gjorts av någon jätte sucsé brukar vara heeeelt världelösa ..
Hoppas hoppas hoppas . ! :D           ♥
                        

Trååååkigt !

Vaknade ganska tidigt  idag fast jag var uppe till 3 inatt  . .
Dagen har gått hur snabbt som helst . Som alla andra lördagar ..
Har varit i kyrkan ikväll coh sjungit . Fick även mitt hjälpledarskaps intyg ! Så nu är jag officiellt hjälpledare . :D
Efter kyrkan for jag till pappas . Så nu sitter jag här framför datorn igen som vanlit . Usch vad jag låter deprimeerande . . Nå ja , ja ska väl kålla lite Svensson Svensson nu å se om de piggar upp mej .  ♥

Klockan visar 2:41 nu .

Natten e bara barnet ! :D

Idag efter skolan har jag städat . Tina kom hit med sin pojkvän och de var här och underhöll mej i några timmar . :) K¨llade sedan lite Tv, och nu sitter jag vid datorn där jag har suttigt några timmar nu . :)

Fixar lite med Facebook och bloggen . Funderar även på att skaffa mej en snygg , nett liten nyårsklänning . :) Fast och andra sidan blir det nog ganska så kallt med klänning med tanke på att jag oftast brukar vara ute och fara omkring . ;) Jag borde komme med npgra förslag här känner jag . Eller vet någon nån internet butik som har fina , lite enkla klänningar ?   ♥

Om du lämnade mej nu

        
                                              Lyssna och njut !   

Darin feat. Kat De Luna - Breathing your love


Titanik musikalen

Skrev först historia provet på morgonen . Sedan bar det av till Seinäjoki där vi ( skolans kör ) kollade Titanik musikalen . :)
Den gick på finska och jag hade lite , ganska , så svårt att förstå vad de snackade om .(A) Men de sjöng bra .
I pausen drog jag och två andra töser och köpte godis, så vi kanske skulle hållas oss vakna andra akten . (A)  Hitta en FilmTown affär . De pratar alltså inte så bra svenska , om de alls pratar svenska , i Seinäjoki . Men jag envisas med att prata svenska . :D Hon expediten på FilmTown kunnde iaf. säga ' Hej då ' . :D Stort pluss till henne . ;)
Musikalen var väl sådär . Egentligen ganska bra . Bara att man hade ställt in sej på att det skulle vra ungefär som filmen . Men musikalen handlade om BÅTEN inte om personerna . ;)

Kom hem vid 18 tiden och for ut till centrum . Det händer något i Vörå och då måste man bevittna det. ;) Ett nytt S-Market öppnade . ;) Vi har haft ett litet S-Market , men det här var större ! :D Gansk akul för lilla Vörå . Vänta bara . Snart är Vörå Österbottens huvudstad . ;)

Fick ut kemiprovet idag ! :D Jeij ! Det gik bra . Skäms nästan då ja möter kemi läraren och hon vet om att jag inte tänke skri kemi i studente fas hon skulle vilja det för att jag kan det ämne, säger hon . Får se ad som händer . Tänker iaf inte läsa nästa kurs. I så fall på distans någon gång . ;)
Nu är jag har fått skriva av mej en massa här så ska jag dra och börja läsa på engelska provet .. Jeij .. Sådär 500 ord att lära sej nu tills imorgon .. Önska mej lycka till ..    ♥

Bilder från Höstdagarna 2008

                     
                                                     Höstdagarna 2008 - Talent


                               
                                                 I bussen påväg till Tammerfors


                  
                                              Jag och Tina e allti liika normala !


                  
                                                                            Malin


                   
                                                       Andrea, Sara och Tina


                   
                                                                           Kyrkan

                   
                                                                            Kyrkan


                   
                                                                      Kyrkan


                    
                                                                 Sara , jag och Andrea


                    
                                                      Sara , Tina och Andrea    :D


Kålla även in min bilddagbok för mera bilder.  ( Skriv in BildDB  )    ♥

Hej söt . :D

Igår var en jobbiga dag.. Som tur är börjar provperioden lida mot sitt slut ..
K. ringde mej och frågade om jag kommer till hans och kållar film . :) Egenltigen hade jag an massa prov jag skulle ha läst på , men eftersom jag ville träffa honom nu innan han åker ut i världen igen så bestämde jag att jag far till honom.
Min mamma var väl inte så glad.. Men det är hon aldrig .. Så shiit sama! :D
Kållade Dusk to Dawn 2 . :D hmm .. Vissa ställen var lite äckliga . (A) Eller så var det bara jag som var extremt lättskrämd . :P Iaf. så lämnade vissa bilder i huvudet. .

Nu ska jag då läsa på historia prov .. 150 sidor sådär annars att plugga in ..
Sedan borde jag läsa på engelska provet som jag har på fredagen .. Jeij . .Har inte orkat räkna orden .. Men de brukar bara ca. 500 ord till varje prov ..

Annars imorgon så far jag till Seinäjoki på Titanik - musikalen ! :D Det ska bli jätte spännande .

Farsdag på söndag då ! Har inte skaffat något till pappsen . . Blir väl att göra det på fredagen .. Eller så far Malin och jag på bio med honom . Undrar om han gillar High School Musical 3 . (A) :D    ♥

Presidentvalet

                                          

USA:s preisentval är nu avgjort . Barack Obama blev USA:s första mörkhyade president.
Enligt mej är det bra att han blev vald. :) Men jag är lite osäker på hur vissa armerikaner kommer att reagera nu .. I värstafall går någon och dödar honom.. Men och andra sidan finns det ganska så många mörkhyade i landet.
Nåjaa , hoppas bara han har några vettiga funderingar / planer att komma med nu .    ♥

Hemma från Höstdagarna !

Nu har jag då kommit hem . Eller jag har varit hemma några timmar redan.

Höstdagarna var skåjj ! Men inte lika skåjjit som förra året. Vet inte riktigt vad det beror på , men har mina aningar. .

Fredagen :


Vi anlände till Tammerfors. Till Sampola skola . ( Stoooooor ! Man får High School känsla . :D ) Vi installerade oss. Vi blev tyverr tvugna att sova i gymnastiksalen med en massa Närpesbor ( Närpeserna har ett eget språk ! :P )
Vi åt och sjöng i stora salen, tittade på HD Video Awards, med mera. . Sedan var det läggdags. . Våra käära grannar kan ite gå ! Vaknade flera gånger på nattenfram och tillbaka av att en massa flickor sprang fram och tillbaka och gick så och dunkade fötterna i golvet så man trodde golvet skulle gå sönder ... !

Lördag :

Jaa vi sjunger mycket på Höstdagarna ! :D Det gjorde vi även detta år . ;)
Idag var det olika verkstäder , men vi hade tenkt ( EN TANKE ! ) att vi skulle läsa på prov . SÅ vi skippade verkstäderna och satt i gymnastiksalen och försökte läsa . . Vi fick fram boken , det var allt . :D
Vi hade samling i stora salen och sjukhusclownerna kom för att underhålla oss . :D ( Har filmat in det men inte hunnit på det på datorn . )
Sedan var det dags för trappsång ! :D Meera sång . Vi hade även besök av Finlands Idolvinnare . ;)
På kvällen var det dags för TALENT SHOW ! Sister Twister och Lotus kom för att spela .
Samlingen efter konserten var riktigt rolig ! :D Jag och några kompisar filmade in en film . Kanske visar den när den är ihop klippt . ;)
Läggdags . Våra grannar hade fått sej en uppskällning och gick möjligtvis lite tystare . . Men istället klev några upp för att klockan 4 på natten köra igång me HEJARKLACKSRAMSOR ! !

Söndag :

Mera sång och musik . :D
En improvisationsteater kom och underhöll oss i stora salen ! ;)
Hade radiogudstjänst ti kyrkan ! Åjj dendär kyrakn är så fin. :) Höstdagar gudtjänsterna är bland de roligaste jag har varit på ! :D Man märkär int ens av att man sitter där en timme .. När den slutar blir man nästan sur för att den är för kort . ;)
Tchekade lite mat och sedan började vi åka hemmåt . :)
Bussresan hem var ganska kul . ;)

Så för att sammanfatta Höstdagarna : Roligt , men inte lika kul som förra året. :)  Kåta pojkar som nästan glodde ögorna ur sej , och avundsjuka flickor som tittade så skitit då de såg mej . . Shit happens . E man blond å får uppmärksamhet så får man . :D     ♥

Bilder kommer lite senare .

RSS 2.0